Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Synge med oss?

Kunne du tenke deg å synge sammen med oss? Besøk oss gjerne på en korøvelse!

IllustrasjonsbildeBodø Kammerkor er et kor som liker å jobbe med variert stoff hvor både større korverk og mindre stykker er aktuelt på repertoaret. Koret har musikalske ambisjoner - uten å glemme at alle våre korister har andre forpliktelser i hverdagen.

Bodø Kammerkor etterstreber et godt sosialt miljø. Vi tror bestemt at mennesker som trives i hverandres selskap også "låter" best.

Ta kontakt med vår leder Ellen-Karin Elsfjordstrand - ellenkarin@hotmail.com på tlf. 930 923 99 eller benytt kontaktskjemaet - så kontakter vi deg!

Vi vil gjerne at du, helt uten forpliktelser, besøker oss under en korøvelse. Vi vil gjerne ha med oss flere sangere på alle stemmer. Spesielt i "bassrekka"!!!

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå