Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Våre dirigenter

Jon Fylling er født i Nord-Norge i 1955, mellom hav og fjell.

Bilde av dirigenten Jon FyllingJon har tatt Bodø Kammerkor "syv-milssteg" videre både sangteknisk og med hensyn til sjanger og arrangement. 

Kor- og orkesterdirigent

Jon Fylling er en norsk kor- og orkesterdirigent, med diplomutdanning fra NMH i 1984. Han har gjestet flere internasjonale profesjonelle orkestre, som Kharkov Philharmonic, Szczecin Philharmonic, Lviv Virtuosos, og Filharmonisches Kammerorkester Berlin. Han holder masterclasses og kurs både i Norge og internasjonalt.

Han har vært fast dirigent for blant annet Norske Kammersangere, Norsk Vokalensemble, Østfold Symfoniorkester og Telemark Symfoniorkester, og har spilt inn 5 CD-plater. Han er en meget allsidig dirigent og jobber med alle sjangre. Tidsriktige fremføringer av eldre musikk er et viktig fokus i hans oppsetninger.

Utradisjonell og inspirerende

Lyset og energien er alltid tilstede i hjerte og sjel. Han er en emosjonell musiker, og nærmer seg alltid musikken intuitivt. Han er kjent som en utradisjonell og inspirerende dirigent. Jon prøver stadig nye og overraskende ideer i både kommunikasjon og konsertform. Han stiller spesifikke krav til sangere og musikere, og søker stadig nye veier til musikalsk vekst.

Hans personlighet er nøkkelen i musikken han fremfører, uansett sjanger. Den utfordrer såvel utøvere som publikum til refleksjon og emosjonell nærhet.

Jon leder koret i samarbeid med Natalia B. Hansen og Øivind Mikalsen som assistentdirigenter. De har ansvar for øvelsene i Jons fravær.


 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå