Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Kortur og konsert på Helligvær lørdag 10. juni

Bodø Kammerkor og Jon Fylling ønsker velkommen til sommerlig korsang kl 19.00 i Allhuset på Helligvær. I samarbeid med Øyklang, øyas nye kor, fremfører vi konserten Sommerlys.

Bild fra kaia og skolen på Helligvær

Bodø Kammerkor har lagt et hektisk korår bak seg. Fremføring av Halleluja-koret som "flashmob/popup" på City Nord, Messias Komplett som tretimers konsert i Bodø Domkirke ble en minneverdig opplevelse. I tillegg til to julekonserter i Bodin Kirke ble 2022 korets mest innholdsrike år.

Etter vår konsert "Made in Sweden - korperler fra vårt naboland" avslutter vi vår/sommer-sesongen med en tur til Helligvær og konsert i Allhuset lørdag den 10 juni kl 19.00

Billettpris: 200,- Barn/ungdom - 18 år - Gratis

I tillegg til denne konserten kjører vi et korseminar sammen med øyas nye kor, Øyklang. Håper mange vil ta seg tid til å komme og høre på oss og Øyklang.

Vi gleder oss skikkelig til denne turen og til å bli kjent med nye korsangere, til konserten og ikke minst til å besøke Helligvær.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå