Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Dvorak: MESSE i D-dur

Søndag 29 oktober kl 19.00 fremfører Bodø Kammerkor klassisk romantisk musikk av Antonin Dvorak. Verket fremføres i Bodø Domkirke sammen med organist Gro Bergrabb og dirigent Jon Fylling

MESSE i D-dur av Antonin Dvorak er et av litteraturens mest populære korverk. Antonín Leopold Dvorák var en tsjekkisk komponist som skapte klassisk romantisk musikk ved bruk av elementer fra folkemusikken i Mähren og sitt hjemlige Böhmen. I tillegg gjorde han bruk av elementer fra amerikansk musikk.

Kjøp billetter her.

Konserten støttes av Coop Nordland

Bilettpriser: Voksen 280,- / Student 160,- / Barn/ungdom under 20 år GRATIS

Konserten er delt i to avdelinger.

Avdeling 1

I første avdeling fremfører koret sammen med organist Gro Bergrab motetten "HEAR MY PRAYER" for sopran solo, kor og orgel. Dette er et 10 minutters verk som er høyt elsket innen det klassiske kor-repertoar. Solopartiet synges av korets egen solist. Eva Marianne Olsson.

Ellers blir det verker av Svein Møller, Knut Nystedt, Mark Hayes og Josep Vila

Avdeling 2

MESSE i D-dur ble trykt i hele 5 forskjellige utgaver og Bodø Kammerkor fremfører her en versjon med orgel. Vi får med oss ingen ringere enn organisten Gro Berggrab, som er tilbake på orgelkrakken etter suksess med Musikkfestuka. Verket tar 40 minutter og er en verdig avslutningen på konserten.

Bodø Kammerkor og vår spenstige dirigent Jon Fylling er nå i vinden, og vi lover å fylle domkirka med herlig lyd!

  • Bodø Kammerkor
  • Orgel: Gro Bergrabb
  • Korets egen solist: Eva Marianne Olsson.
  • Dirigent: Jon Fylling

Kjøp billetter her.

Dirigent Jon FyllingOrganist Gra BerggrabKorets egen solist Eva Marianne Olsson.

Fra venstre: Jon Fylling, Gro Bergrab og Eva Marianne Olsson.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå