Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Toner til Jul i Bodin Kirke

18 desember kl 20.00 fremfører vi den ultimat julekonsert som garantert vil gi deg julestemning.

Tradisjonen tro vil Bodø Kammerkor også i år servere Bodøs innbyggere en tidlig og god julestemning.

Dette gjøres sammen med Bjørn Andor Drage, som trakterer tangenter, Bodø Strykekvartett som gir oss den gode varme strykerklangen, og dirigent Jon Fylling som trygt leder inn i julestemnninga.

Bodin Kirke’s middelalder-vegger gir oss den perfekte rammen og den perfekte gjenklangen for våre førjulstanker

Noe kjent og noe ukjent

Vi har hentet mange kjente julesanger fra vårt store repertuar av julesanger. Det blir derfor noe nytt og noe gammelt men også noen mer ukjente toner.

Du vil selvfølgelig får høre den mest kjente julesangen av dem alle, Deilig er Jorden. Denne sender oss ut i desemberkvelden når det hele toner ut.

Billetter

Som tidligere år, så selger korets medlemmer billetter til vår tradisjonelle julekonsert. I tillegg selges billetter "i døren" på konsertdagen.

Til opplysning så er det ikke plassbilletter til denne konserten.

Vil du at vi sender billetter på epost?

Vipps billettprisen til 90 155 156 og skriv epostadressen i kommentarfeltet - så sender Tore deg billetter


 Velkommen!

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå