Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Korperler fra vårt naboland er fremmført.

Søndag den 23. april serverte Bodø Kammerkor, Bjørn Andor Drage og dirigent Jon Fylling korperler fra Sverige.

Illustrasjonsbilde  med det svenske flagget og teksten Made in Sweden - Korperler fra vårt nabolandEndelig fikk vi sjanse til å presentert "Made in Sveden" og en god knippe med korperler fra nabolandet!

Sverige har en utrolig rik kor-tradisjon, og det var en stor skattekiste å grave i! Hovedverket som ble fremført var August Söderman: "Andliga Sånger" - et kirkelig verk på 7 satser for kor og orgel. Dette stykke blir nesten aldri fremført i Norge!

Vi hentet også korperler fra et skikkelig ikon, nemlig Wilhelm Stenhammar: Tre Körvisor. Dett var virkelig en glede å fremøre. Vårt samarbeid med multikunstner Bjørn Andor Drage ble som alltid en givende konsert, og vi gleder oss stort til å videreutvikle dette!

Publikum virket å være fornøyd både med reportoaret og med musikken. Positive tilbakemeldinger er alltid motiverende for oss i Bodø Kammerkor.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå