Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Made in Sweden - korperler fra vårt naboland

Søndag den 23. april kl 19.00 i Rønvik kirke serverer Bodø Kammerkor, Bjørn Andor Drage og dirigent Jon Fylling korperler fra Sverige.

Illustrasjonsbilde  med det svenske flagget og teksten Made in Sweden - Korperler fra vårt naboland"Made in Sweden" er vår sjanse til endelig å få presentert perler fra nabolandet! Våre naboer har en utrolig rik kor-tradisjon, og det var en stor skattekiste vi kunne grave i.

Billettpriser ved forhåndskjøp hos kormedlemmer eller ved kjøp på døra.

Fra skattekisten har vi hentet konsertens hovedverket fra August Söderman: "Andliga Sånger" - et kirkelig verk på 7 satser for kor og orgel. Dette er et utrolig flott stykke, som nesten aldri blir fremført i Norge! Bare det er grunn nok til å komme og høre!

Vi har også hentet fra et skikkelig ikon, nemlig Wilhelm Stenhammar: Tre Körvisor. Det er bare å glede seg!

Vårt samarbeid med multikunstner Bjørn Andor Drage er alltid givende på mange plan, og vi gleder oss igjen til å videreutvikle dette!

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå