Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer

Toner til Jul i Bodin Kirke

Søndag 10. desember kl 20.00 og mandag 11. desember kl 20.00 fremfører vi den ultimate julekonsert som garantert vil gi deg julestemning.

Tradisjonen tro vil Bodø Kammerkor også i år servere Bodøs innbyggere en nær og god julestemning.

Dette gjøres vi med Bjørn Andor Drage, som trakterer tangenter, Bodø Strykevintett som gir oss den gode varme strykerklangen, og dirigent Jon Fylling som trygt leder oss inn i julestemninga.

Bodin Kirkes middelalder-vegger gir oss den perfekte rammen og den perfekte gjenklangen for våre førjulstanker.

Noe kjent og noe ukjent

Vi har hentet mange kjente julesanger fra vårt store repertuar. Det blir derfor noe nytt og noe gammelt, men også noen mer ukjente toner.

Du vil selvfølgelig få høre den mest kjente julesangen av dem alle, Deilig er Jorden. Denne sender oss ut i desemberkvelden når det hele toner ut.

Kjøp billetter:

Søndag 10. desember kl 20.00

Mandag 11. desember kl 20.00

Fullpris: 380,-
Coop Medlemspris: 280.-
Student: 150,-
Barn/ Ungdom under 20: Gratis


 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå